Aktualnosti

TRAGA SE ZA OSUMNJIČENIMA

Iz crkve u Italiji ukradene relikvije malenih pastira iz Fatime

Iz crkve u Italiji ukradene relikvije malenih pastira iz Fatime

Dvije relikvije koje su pripadale pastirima iz Fatime, kojima se je ukazala Djevica Marija, ukradene su iz crkve u Veroni, javlja Aleteia.


Relikvije su bile na proputovanju po zemlji kako bi im vjernici iskazali štovanje. Svećenik Andrea Ronconi, župnik u crkvi Božanskog Radnika Isusa Krista u Veroni, izjavio je za Associated Press da su u srijedu ukradeni komadi odjeće koji pripadaju portugalskoj djeci. Otac Ronconi je rekao da se osjeća „poniženo i tužno“ zbog tog gubitka. Ukradene su i kopije krune i krunice s kipa Gospe Fatimske.

Odjevni predmeti pripadali su svecima Franji i Jacinti Marto kojima se je 1917.  ukazala Djevica Marija u Fatimi. Kanonizirani su 13. svibnja 2017. godine. Policija traži dva osumnjičenika.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh