Aktualnosti

EMISIJA 'ZAŠTO VJERUJEM'

Ivić Pašalić svjedoči o vjeri danas u programu Hrvatskog katoličkog radija Zašto je vjera u Isusa Krista uzbudljiva i zanimljiva, reći će Ivić Pašalić, poduzetnik u drvnoj industriji, u devedesetima vrlo angažiran u visokoj državnoj politici. On je gost emisije 'Zašto vjerujem', danas, 14. lipnja, s početkom u 16 i 15 sati

Ivić Pašalić svjedoči o vjeri danas u programu Hrvatskog katoličkog radija

Foto: Facebook

 

Koji je još Josip, osim sv. Josipa, ušao u život obitelji Pašalić puno im pomažući u rastu vjere? Kakav je bio ministrant pokojnome Željku Juraku?

Što se u poduzetništvu ne može bez Božje pomoći? Kolika je zasluga njegove supruge za dublje poniranje ka Kristu?

Zašto je Padre Pio njegova ogromna inspiracija? Kakvim mu se Bog očitovao u vremenima najvećih životnih kriza, pogotovo nakon smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana? I zašto je osnovana Zaklada Rhema?

Na sva ova pitanja dr. Ivić Pašalić odgovorit će u emisiji ‘Zašto vjerujem’ u programu Hrvatskog katoličkog radija, danas s početkom u 16 i 15 sati.

Izvor: HKR

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh