Duhovnost

365 DANA S DUHOM SVETIM

Isusu nikakva provalija, nijedan ocean, ni vatra, ni voda, nisu prepreka kako bi došao k nama Nije napisano da je Isus hodao po vodi jer nije naučio plivati, nego zbog toga što je On Bog za kojega ne postoje prepreke

Foto: Unsplash, Shashank Sahay 

Lađa se već mnogo stadija bila otisnula od kraja, šibana valovima. Bijaše protivan vjetar. O četvrtoj noćnoj straži dođe on k njima hodeći po moru (Mt 14, 24–25).

Isusu nikakva provalija, nijedan ocean, ni vatra, ni voda, nisu prepreka kako bi došao k nama. Ne postoji takav prostor, udaljenost ili što drugo, u tvojem životu što ga može spriječiti da dođe k tebi. On će i po vodi doći k tebi. Nije napisano da je Isus hodao po vodi jer nije naučio plivati, nego zbog toga što je On Bog za kojega ne postoje prepreke.

Iz knjige „365 dana s Duhom Svetim“ autora p. Augustyna Pelanowskog. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh