Svjedočanstva

EVANĐELJE MIRA

Isusovo ime donosi mir u vrijeme panike: Pročitajte ovaj događaj Katkada evanđelje mira dolazi na najneočekivanije načine, u najneočekivanijim situacijama

Isusovo ime donosi mir u vrijeme panike: Pročitajte ovaj događaj sa slonovima

Foto: Pixabay

 

U Šri Lanki vam počinitelj od četiri tone može provaliti u kuću, a najčešće ukrade samo sol. Unatoč pitomim slikama slonova u zoološkom vrtu, divlji azijski slonovi u mojoj su zemlji često ubilački nastrojeni kada provale u selo tražeći svoj omiljeni začin.

„On je Bog koji stvara čuda!“

Jedan se takav susret dogodio novoj vjernici, 40-godišnjoj ženi koju su nakon obraćenja naučili da će proklamacija Isusova imena riješiti svaki izazov. Pastor ju je ostavio s uzvikom: „On je Bog koji stvara čuda!“ Uskoro će saznati koliko su dragocjene bile te upute.
Nakon kupnje hrane u lokalnoj trgovini na otvorenom uputila se prema kući, ali joj je put prepriječio ne jedan, već deset slonova. Uznemireni i vjerojatno gladni slonovi njihali su se i stupali nogama dižući goleme surle u znak negodovanja.

Neprestano je ponavljala Njegovo ime sve dok, jedan po jedan, slonovi nisu otišli. Neokrznuta, slavila je Boga

Jadna je žena, sjetivši se pastorovih riječi, pala na koljena i jednostavno zavapila: „Isuse!“ Neprestano je ponavljala Njegovo ime sve dok, jedan po jedan, slonovi nisu otišli. Neokrznuta, slavila je Boga.
Isusovo ime mijenja atmosferu u svakoj situaciji. Ono donosi mir u vrijeme panike.

duh gospodinov korice 3dIz knjige „Duh Gospodinov je na nama” autorâ dr. Lesliea Keegela i Roberta Hunta. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh