Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Isuse, želim ti danas donijeti svoje/u dijete/djecu, a na poseban način njihova razdoblja života

RAZMATRANJE I MOLITVA


Isuse, želim ti danas donijeti svoje/u dijete/djecu, a na poseban način njihova razdoblja života.

Donosim ti, Isuse, trenutak začeća našeg/naše [izrecite ime djeteta]. [1] Molim te, Isuse, neka po tvome Imenu snaga Duha Svetoga ispuni i blagoslovi taj trenutak i neka svaka rana, krivi stav, osjećaj manje vrijednosti i bilo što negativno što se u tom trenutku moglo „upisati“ u njegov/njezin duh bude ovog trena iscijeljeno, oslobođeno, ozdravljeno. Duše Sveti, upiši svoju Istinu u srce mog/moje [ime] i daj da uvijek služi jedinome pravome Bogu i postigne Život Vječni.

Donosim ti, Isuse, vrijeme kada je naš/a [ime] bio/bila u utrobi majke. [2] Molim te, Isuse, neka po tvome Imenu snaga Duha Svetoga ispuni i blagoslovi to vrijeme i neka svaka rana, krivi stav, osjećaj manje vrijednosti i bilo što negativno što se u tome razdoblju moglo „upisati“ u njegov/njezin duh bude ovog trena iscijeljeno, oslobođeno, ozdravljeno. Oslobodi njegov/njezin duh, dušu i tijelo od svih rana koje smo mu/joj nanijeli mi kao roditelji. Duše Sveti, upiši svoju Istinu u srce našeg/naše [ime] i daj da uvijek služi jedinome pravome Bogu i postigne Život Vječni.

Donosim ti, Isuse, trenutak rođenja našeg/naše [izrecite ime djeteta]. [1] Molim te, Isuse, neka po tvome Imenu…

Donosim ti, Isuse, prvu godinu života našeg/naše [ime]. [2] Molim te, Isuse, neka po tvome Imenu…

[Tako prođite svako razdoblje, odnosno svaku godinu života za svako dijete. Možete u jednom danu za jedno dijete, u drugom za drugo i tako dalje.]

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Često nismo svjesni koliko se u naš duh upije negativnosti koje nas obilježe i upravljaju nama. Potrebna nam je Božja milost i blagoslov kako bismo se od toga očistili. Potičemo vas da uz molitve za svako razdoblje i godinu života svoje djece, napravite post ili neku žrtvu i prikažete Svetu Misu. Isti princip možete upotrijebiti i za sebe i supružnika.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh