Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Isuse, želim da moj brak i obitelj budu kao „kuća sagrađena na stijeni“

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, želim da moj brak i obitelj budu kao „kuća sagrađena na stijeni“. Molim te, izlij Duha mudrosti, snage i zaštite na nas. Danas se mnogo toga u svijetu prilagođava, i djeluje na štetu obitelji s ciljem da se ona uništi, da se izokrenu i omalovaže temeljne istine. Zato te molim za Tvoju milost i blagoslov, da ja i moja obitelj budemo i ostanemo poslušni tvojoj Riječi i vjerni Tvojim obećanjima. Jer samo tako možemo izvršiti volju našeg Nebeskog Oca i uživati Njegov blagoslov. Želim biti toga svjestan svaki dan. Znam da će doći bujice, no znam i da si nam obećao da ćeš nas uvijek pratiti i čuvati, do svršetka svijeta. Predajem i posvećujem ovog trena sebe, svog supružnika, svoju obitelj, ali i čitav naš budući naraštaj tvome Presvetom i Prečistom Srcu, da nas sačuvaš od zloga, da služimo Tvome Kraljevstvu i da prispijemo u Vječni Život s Tobom. Hvala ti i slava, Isuse! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas želim na razne načine blagoslivljati svoju obitelj, svakog člana pojedinačno i sve nas kao obitelj. Želim staviti ruku na svakoga, napraviti barem mali križić i izreći blagoslov. Želim već sada zahvaliti za budući naraštaj i želim predati sve nas pod Božju zaštitu, i da služimo Bogu.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh