Duhovnost

S. BISERKA JAGUNIĆ

Isuse, uđi u moje srce i dotakni sva moja životna iskustva koja trebaju ozdravljenja Prolazimo svoj život s Isusom, ne opisujući teške trenutke, jer Isus ih poznaje bolje od nas. Umjesto toga molimo ono najvažnije – ozdravi, popravi i nadoknadi. Na kraju zahvalimo Isusu što nas liječi.

Isuse, uđi u moje srce i dotakni sva moja životna iskustva koja trebaju ozdravljenja

Foto: Shutterstock


 

Predajem ti, (…) Gospodine, svoje sadašnje vrijeme i sve patnje koje ono nosi bilo u obitelji bilo s djecom ili u društvu, Crkvi ili na radnom mjestu.

Predajem ti sva poniženja, uvrede, prijevare i razočaranja da ih Ti ozdraviš.

Podupri moje snage koje se gase i dotakni sve patnje zbog godina i bolesti.

Isuse, uđi u moje srce i dotakni sva moja životna iskustva koja trebaju ozdravljenja.

Prođi kroz moju prošlost, Isuse, i molim te da me sad ozdraviš.

Hvala ti, Isuse, što si ti ponio na sebi naše bolesti i što si dotaknuo moje rane i ozdravio me. Hvala ti što si mi nadoknadio ono što nisam primio/primila i ispunio svaku moju prazninu. Hvala ti što popravljaš sve pogreške u mojem odgoju i sve pogrešne izbore okrećeš na dobro. Hvala ti što po svojim svetim ranama iscjeljuješ svaku patnju i ranu zbog odbačenosti i ispunjaš nedostatak ljubavi svojom ljubavlju.

Slavim te za sve probleme i rane. U tvojoj je moći svako zlo okrenuti u dobro.

Iz knjige „Lijek ranjenom čovjeku našega vremena“ autorice s. Biserke Jagunić. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKI POPUSTI Do 30. studenoga knjigu možete nabaviti za 65 umjesto 90 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh