Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ? 😊

Isuse, ponekad mislim da si mi dao najgoreg supružnika, da su svi drugi bolji

RAZMATRANJE I MOLITVA

O, Isuse moj, danas ti zahvaljujem za ljude oko sebe, za svoga supružnika, za svaku osobu koju si mi darovao. Znaš da te ljude često osuđujem, da se često međusobno vrijeđamo, ponižavamo. Isuse, ponekad mislim da si mi dao najgoreg supružnika, da su svi drugi bolji. Znam da takvim mislima vrijeđam tebe, da vrijeđam supružnika i tako otvaram vrata sotoni, koji nestrpljivo čeka svaki naš pad da nam još više produbi boli, da nas napadne putem naših misli i prikaže nas jedno drugome kao neprijatelje. Time otvaram vrata negativnim mislima i polako postajem uvjeren da mi je voljeni supružnik neprijatelj! Zato ga često vidim kao osobu koja ne posjeduje pozitivne kvalitete.

Moj suprug u dubini posjeduje ono u što sam se zaljubila. Moja supruga u dubini ima ono što me privuklo k njoj.“

Od danas želim govorim: „Oče, moj supružnik je tvoje ljubljeno dijete, koje voliš i zato si ga stvorio! Kajem se sada za svaki trenutak kada sam osudio svoju suprugu! Kajem se što sam osuđivala svoga supruga! Proglašavam slobodu svoga uma od prisilnih misli koje mi govore o mom supružniku ono što on nije! Proklamiram da je moj supružnik ljubljeno dijete Božje, koje volim i poštujem. Moj suprug u dubini posjeduje ono u što sam se zaljubila. Moja supruga u dubini ima ono što me privuklo k njoj.“

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Pokušaj se prisjetiti zajedničkih susreta sa svojim supružnikom, radosti i veselja, pozitivnih kvaliteta koje posjeduje. Puno je lakše primijetiti naše različitosti, ono što nam se ne sviđa, što nam je teško. Ali potrudi se u svojim mislima potražiti pozitivne karakteristike svog supružnika, pohvali ga za ono u čemu se trudi. Potrudimo se hraniti dobro i pozitivno!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom, naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom supružniku. Daj da ne očekujem da on bude savršen partner, već daj da ja to postanem i budem, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh