Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Isuse, danas ti želim donijeti brakove svojih bližnjih, prijatelja, kolega i svih onih koji trebaju tvoj blagoslov i napose tvoju pomoć

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, danas ti želim donijeti brakove svojih bližnjih, prijatelja, kolega i svih onih koji trebaju tvoj blagoslov i napose tvoju pomoć. Pomozi, Isuse, uđi u živote i brakove (na tren zastanite i navedite imena, ili prezimena obitelji koje imaju problema u braku, ili imena onih koje jednostavno želite blagosloviti) i svojom Predragocjenom Krvlju slomi svaku tamu, iscijeli svaku ranu, obnovi svaki odnos, izlij svoju ljubav i svoje poštovanje, daj im snage da mogu oprostiti, slomi svaku silu tame koja djeluje na njihove brakove i obitelji! Spasi, Isuse, dođi, Isuse, smiluj se, Isuse, obnovi, Isuse! Tvoja ljubav i milosrđe nema kraja, vjerujem ti, Isuse, blagoslovi i obrati, privuci k sebi (navedite imena, ili prezimena obitelji)! Hvala ti, Isuse! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Iako se možda sami nalazite u teškoj situaciji, danas odvojite vrijeme za blagoslivljanje drugih brakova, ali i drugih ljudi koji su u potrebi, a osobito za one koji nisu upoznali živoga Krista. Time sakupljate veliko blago na nebesima!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh