Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Isuse, danas ti donosim svaki negativan utjecaj predaka, s moje i supružnikove strane, na naš brak, obitelj, na naše živote

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, danas ti donosim svaki negativan utjecaj predaka, s moje i supružnikove strane, na naš brak, obitelj, na naše živote. Prije svega, kajem se za svaki grijeh, nepravdu, za nepriznavanje tebe kao Spasitelja i za svako zlo koje je moja ili supružnikova obitelj nanijela drugim ljudima. Ovog trena te molim, Isuse, da svojom Predragocjenom Krvlju i snagom svoga Križa i Uskrsnuća slomiš svaku posljedicu grijeha na naše živote.

Neka brakovi u našim obiteljima i pokoljenjima budu slobodni, blagoslovljeni i posvećeni tebi

Molim te, primi sve današnje molitve, djela, odlazak na Svetu Misu (odi na Misu ako ikako možeš) kao naknadu za sve grijehe predaka i molim te, blagoslovi i nadoknadi nanesenu štetu svima koji su na bilo koji način stradali, i njihovim obiteljima, bilo da su živi ili mrtvi. Molim te za obraćenje i spas svih tih ljudi. Molim te, i u našem pokoljenju, sadašnjem i budućem, slomi svaki krivi utjecaj ili posljedicu na naše živote i oslobodi nas od zla. Svim našim pokojnima daruj Vječni Život. Neka brakovi u našim obiteljima i pokoljenjima budu slobodni, blagoslovljeni i posvećeni tebi. Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Ovu molitvu molite više puta i, ako je moguće, na ove nakane prikažite nekoliko Misa (možete ih i platiti) za svoje pretke i za pretke supružnika, te za sve one kojima je nanesena nepravda.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh