Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Isuse, često sam nesiguran/a, čak kao da se bojim iskazati svom supružniku ono što mi je na srcu

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, često sam nesiguran/a, čak kao da se bojim iskazati svom supružniku ono što mi je na srcu. Želim, čak možda i sve pripremim, ali često kao da zastanem ili se nešto dogodi i smete nas i onda nekako izgubim volju i želju za svime, ostanem razočaran/a, osjećam se neshvaćeno. U meni se tada počnu rađati misli kako je naš brak i odnos ustvari loš, kako si ne znamo iskazati ono što bismo trebali, na ispravan način. Trebam tvoju mudrost, jer ne želim odustati i ne želim se prepustiti tom negativnom stavu! Iako trenutno stvari nisu najbolje, ja ih s Tobom, Isuse, želim okrenuti i želim proglasiti pobjedu tvog blagoslova nad mojim brakom. Želim da moj supružnik osjeti moju ljubav i poštovanje, već danas!

Vjerujem ti, Isuse, pomozi mojoj nevjeri!

Odričem se svake negativnosti, svih misli koje me tlače, koje mi govore da je sve crno i odlučujem gledati sve one lijepe trenutke u našem braku. Odlučujem se za to, odlučujem se za svjetlo, odlučujem se za tebe i svog supružnika, ponovno, Gospodine. Ujedini nas, spoji nas, ohrabri nas, dotakni nas, spasi nas, blagoslovi nas! Tako te trebam, Isuse, treba te i moj supružnik, hvala ti za Tvoju pobjedu. Vjerujem ti, Isuse, pomozi mojoj nevjeri! Hvala ti! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas želim cijeli dan ponavljati: Hvala ti, Isuse, za moj brak i mog supruga / moju suprugu. Blagoslovi nas!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh