Duhovnost

ZAUVIJEK TI JE OPROŠTENO

GOSPODIN TI GOVORI: Prepusti mi svoju krivnju i oprosti sebi i onima koji su te povrijedili Ako odbiješ primiti dar opraštanja koji dolazi od mene, onda želiš reći da moja smrt nije dovoljna da bi pokrila tvoje grijehe

Foto: Pixabay

 

Jer ti si, Gospode, dobar i rado praštaš, pun si ljubavi prema svima koji te zazivaju. (Ps 86, 5)

Moja ljubavi, svojevoljno sam dao svoj život ovdje na zemlji i umro za tebe. Pošao sam na križ kao tvoj Kralj, da bi tvoji grijesi mogli biti oprošteni i da možeš primiti krunu. Ne bilo koju krunu, već krunu vječnog života. Ako odbiješ primiti dar opraštanja koji dolazi od mene, onda želiš reći da moja smrt nije dovoljna da bi pokrila tvoje grijehe. Molim te, moja princezo, prepusti mi svoju krivnju i oprosti sebi i onima koji su te povrijedili.

Kad mi jednom priznaš svoj grijeh, bacam ga u more svojeg oproštenja – i nikad više ga ne vidim

U pravo ću vrijeme kazniti one koji su te povrijedili ako se ne pokaju i učine zadovoljštinu. U međuvremenu si slobodna – oprošteno ti je. Kad mi jednom priznaš svoj grijeh, bacam ga u more svojeg oproštenja – i nikad više ga ne vidim, niti ga pamtim. Stoga živi u miru i punini života, najdraža moja.

Voli te
tvoj kralj Isus

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh