Duhovnost

TEŠKOĆE

ISUS TI GOVORI: Budući da sam ja Pobjednik, ti se boriš na pobjedničkoj strani U borbama On ti nudi svoj mir

Foto: Unsplash, Kyle Glenn

 

Onima koji me slijede proći je kroz mnoge teškoće, ali radosna je vijest da sam svojom smrću na križu platio punu cijenu kazne za sve tvoje grijehe. Obraćenjem je započeo tvoj novi život. Tvoj život sada je pustolovina sa mnom, ali i naša ljubavna priča.

Budući da sam ja Pobjednik, ti se boriš na pobjedničkoj strani

Nijedna pustolovina nije predvidiva i zaplet se uvijek događa oko teških situacija. Izmjenjuju se scene sukoba, teškoća, poraza i pobjeda. Prije smrti svoje sam učenike upozorio da ih u svijetu čeka muka, ali isto tako sam im rekao da budu hrabri jer sam ja pobijedio svijet. Slomio sam njegovu moć da te povrijedi. Budući da sam ja Pobjednik, ti se boriš na pobjedničkoj strani.

Dok putuješ prema nebu, ja, Ljubitelj tvoje duše, nikada te ne napuštam

Tvoj novi život u meni nije samo pustolovina nego i naša ljubavna priča. Dok putuješ prema nebu, ja, Ljubitelj tvoje duše, nikada te ne napuštam. S tobom sam u dobru i u svakodnevnim borbama. Čuvam te u svome vječnom zagrljaju pomažući ti da iz poteškoća izađeš još svetija.

Pronalazim kreativne načine da ti se objavim, da ti progovorim i da te razveselim. Budući da ja jedini znam što te u budućnosti čeka, opremam te sada da izdržiš ono što slijedi. U borbama ti nudim svoj mir. Na kraju svoga putovanja moći ćeš se osvrnuti i vidjeti što smo sve prošli zajedno i da su plodovi tvojih borbi blago nepropadljivo koje si stekla za nebo.

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh