Osobni razvoj

BIBLIJA NE OSTAVLJA MJESTA SUMNJI

Isus nije rekao: „Oni koji vjeruju polagat će ruke na bolesne, moliti pola sata izazivajući snažne emocije, valjajući se po podu…” Ne kaže Biblija: neki od vas, ili samo nekoliko vas koji vjerujete. Jednostavno kaže da će svi koji vjeruju moći stavljati ruke na bolesne, i da će bolesni ozdravljati.

Foto: Pixabay


Isus nije rekao: „Oni koji vjeruju polagat će ruke na bolesne, moliti pola sata izazivajući snažne emocije, valjajući se po podu, bacajući se i vičući, tresući se cijelim tijelom, i onda će bolesni ozdravljati“. Ne, on vrlo jednostavno kaže: „Oni koji vjeruju stavljat će ruke na bolesne i bolesni će ozdravljati“.

Biblija ne ostavlja mjesta sumnji. Ne kaže: neki od vas, ili samo nekoliko vas koji vjerujete. Jednostavno kaže da će svi koji vjeruju moći stavljati ruke na bolesne, i da će bolesni ozdravljati.

Trebao bi vjerovati u božansko ozdravljenje ako želiš da znakovi i čudesa prate tvoje propovijedanje Riječi Božje!

Vjernici su oni koji su kvalificirani ozdravljati bolesne! Ali, što je vjernik? Vjernik je onaj koji vjeruje da je Isus Sin Božji i naš Otkupitelj i Spasitelj; no vjernik je također i onaj koji vjeruje da može izgoniti zle duhove, koji govori drugim jezicima; onaj koji vjeruje da pobjeđuje Sotonu i njegove demone; i onaj koji vjeruje da može stavljati ruke na bolesne i ozdravljati ih. Trebamo vjerovati u cijelo Pismo ako želimo da cijelo Pismo funkcionira djelotvorno!

Trebao bi vjerovati u božansko ozdravljenje ako želiš da znakovi i čudesa prate tvoje propovijedanje Riječi Božje!

Trebaš vjerovati da Isus želi ozdravljati bolesnike i danas, u suprotnom bolesni neće ozdravljati kada položiš ruke na njih. Trebaš vjerovati da ti je sam Gospodin Isus dao poslanje da izgoniš zle duhove, u suprotnom ih nikada nećeš izbaciti van!

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Knjigu po sniženoj cijeni od 72 umjesto 80 kuna možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh