Duhovnost

MEDITACIJA

ISUS JE ŽIV Možeš mi se otvoriti, jer ja te savršeno razumijem „Kada se otvaraš mojoj ozdravljujućoj prisutnosti, ispunjam te mirom koji nadilazi svaki razum. I ne pokušavaj sve shvatiti, nego se samo osloni na mene.“

ISUS JE ŽIV Možeš mi se otvoriti, jer ja te savršeno razumijem

Foto: Shutterstock

 

Tvoja me ranjenost uvijek privlači k tebi. Možeš mi se otvoriti, jer ja te savršeno razumijem. Do kraja suosjećam s tobom. Kada se otvaraš mojoj ozdravljujućoj prisutnosti, ispunjam te mirom koji nadilazi svaki razum. I ne pokušavaj sve shvatiti, nego se samo osloni na mene. Nasloni svoju glavu na moja prsa. Dok se ti odmaraš, bdjet ću nad tobom i svime onime što zaokuplja tvoj um.

Vjeruj mi u dubinama svoga bića, gdje živim u zajedništvu s tobom. Najviše te ozdravljam onda kada mi se prepustiš s potpunim povjerenjem. Planine se mogu tresti, brda premještati, ali moju ljubav prema tebi ništa ne može uzdrmati. Svoju ti samilost iskazujem ovako: kako god teške okolnosti života bile, ono na što uvijek možeš računati moja je nepresušna ljubav za tebe.

 

ISUS JE ŽIV

On ne lomi napuknutu trsku niti gasi stijenj što tinja.

Iz 42,3

Ne budite zabrinuti ni za što, nego u svemu – molitvom i prošnjom, sa zahvaljivanjem – očitujte svoje molbe Bogu. I mir Božji koji je iznad svakog razuma čuvat će srca vaša i vaše misli u Kristu Isusu.

Fil 4,6-7

Uzdaj se u Gospodina svim srcem i ne oslanjaj se na vlastiti razbor.

Izr 3,5

„Nek’ se pokrenu planine i potresu brijezi, al’ se ljubav moja neće odmać’ od tebe, nit’ će se pokolebati moj Savez mira“, kaže Gospodin koji ti se smilovao.

Iz 54,10

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKA AKCIJA! Knjigu do 18. 12. možete nabaviti po cijeni od 96 umjesto 12o kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh