Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO S MES-A

Isus je našu posvojenu djevojčicu oslobodio od strahova Nekako nam je postalo normalno da se nečega bojimo. Ali Gospodin nas želi osloboditi od strahova. Dopustimo mu to tako da sebe i svoje bližnje predajemo Njegovoj iscjeliteljskoj ljubavi

Isus je našu posvojenu djevojčicu oslobodio od strahova!

Foto: Shutterstock

 

Svjedoči: D. I.

 

Htjela bih posvjedočiti kako je Gospodin našu curicu oslobodio od strahova…

Najviše se bojala pasa!

Naša je djevojčica posvojena. U naš je dom došla s godinu i dva mjeseca. (Sada ima sedam i pol godina.) Odmah se vidjelo da se boji ljudi: kada bi ju držao netko koga ne poznaje, ona bi držala ručice u zraku da ga ne dotakne. Bojala se i životinja, mačaka, pasa ali i nekih neobičnih stvari kao, npr. puhalice maslačka, kokošjeg perja, pa i svoje kose (uvijek kada bismo ju šišali, a ona bi pala na kosu, prestrašila bi se). Najviše se bojala pasa pa bih ju tijekom šetnji morala uzeti u naručje svaki put kad bi začula njihov lavež i nositi ju a kolica gurati.

Gospodine, oslobodi ju strahova i osjećaja neželjenosti

Molitvene susrete Kristofora pohađam otkad su se počeli održavati u Dugom Selu. Vodila sam i našu kćer. Nisam odmah molila da se molitelji mole za oslobođenje od tih strahova nego sam nekako više tražila da ju Gospodin oslobodi osjećaja neželjenosti. A kad sam konačno zamolila da mole za oslobođenje od strahova (to sam tražila na nekoliko susreta), to se nije dogodilo trenutno, nego je molitva postupno činila svoje.

Odjedanput mi se spustila s krila, prišla psu i podragala ga!

Tako smo prošlog ljeta bili u Slavoniji kod moje sestre, koja ima labradora. Do tada je uvijek bila ista priča: unijeli bismo našu curicu u dvorište i ona bi mi sjedila u krilu cijelo vrijeme dok su se druga djeca igrala. No taj put nije bilo tako… Odjedanput mi se spustila s krila, prišla psu i podragala ga! Svi smo ostali u šoku i neizmjerno se obradovali. Hvala Isusu! Nakon toga se više uopće ne boji ni pasa, ni mačaka. Sad joj ponekad čak moram zabraniti da dira životinje jer bi dirala sve koje vidi na cesti.

Ona mi je na to odgovorila da je do toga došlo zato što je dijete naraslo, sazrelo pa joj je „prošla ta faza”… No, ja imam tetku koja ima gotovo 70 godina i odmalena se boji pasa, nikad ju nije napustio taj strah

GOSPODINE, HVALA TI I SLAVA!

Ispričala sam ovo naše svjedočanstvo jednoj kolegici rekavši kako sam zahvalna Gospodinu što je to učinio po vašim molitvama. Ona mi je na to odgovorila da je do toga došlo zato što je dijete naraslo, sazrelo pa joj je „prošla ta faza”… No, ja imam tetku koja ima gotovo 70 godina i odmalena se boji pasa, nikad ju nije napustio taj strah. Ili možda nije sazrela?!

Vjerujem, i zahvaljujem Gospodinu, jer znam koliki je to bio problem. GOSPODINE, HVALA TI I SLAVA! Hvala također svim moliteljima i članovima Kristofora.

N. N. (Podaci poznati uredništvu)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh