Preporučamo

ANIMIRANI FILM

Iscjeljenje našeg srca Ljubavlju

Foto: Screenshot


 

Kratkometražni animirani film „Roto“ (španj. „slomljen“) pomaže nam shvatiti da svoje ranjeno srce možemo izliječiti samo ljubavlju. Ljubav mora ljubiti usprkos svemu upravo one koji su naš križ.

Ni jedna naša bol nije uzaludna. Rane koje nosimo u srcu mogu zacijeliti samo najiskrenijom ljubavi.

„Roto“ nam pomaže shvatiti da samo ljubavlju možemo sastaviti napukle dijelove svoga srca, ali ne nekom novom ljubavlju, bježeći od onih koji nas ranjavaju, nego ljubavlju koja ljubi usprkos svemu upravo one koji su naš križ. Kao kršćani, pozvani smo na takvu bezuvjetnu ljubav koje snagu crpimo u Božjoj ljubavi – to znači biti svjetlost svijeta – slijedeći najveću Isusovu zapovijed, zapovijed ljubavi.

Film je poticaj da krenemo ususret onima koji stvaraju napukline na našim srcima, ali koji su i sami polomljeni u nutrini. Lijepa riječ ili ljubazna gesta učinit će se na prvi tren teška kao da odvaljujemo brda, ali kad uspijemo, osjećat ćemo da smo uistinu to i napravili.

Izvor: hkm.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh