Preporučamo

OD 10. DO 30 STUDENOG

VELIKI POPUSTI – DO 50 % Biblioteka Figulus snizila je cijene vaših omiljenih naslova Pronađi štivo za sebe, za svoje voljene... Već od 10 kuna

Foto: Biblioteka Figulus


Dugo očekivana akcija je stigla i u Biblioteku Figulus. Iako ove godine nema Interlibera, za ljubitelje naših naslova osigurali smo veliki popust. U razdoblju od 10. do 30 studenog u web shopu Biblioteke Figulus možete pronaći vaše omiljene naslove po sniženim cijenama od 20 do 50 posto.

Na sniženju su i najnovija izdanja Biblioteke Figulus kao što su „Franjo među vukovima. Tajna jedne revolucije“ Marca Politija, ili knjiga Alexandera Eggera o čudesnom ozdravljenju „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje“. Na sniženju je i jedna od, kako kaže pater Marko Glogović, ponajboljih knjiga p. Augustina Pelanowskog – „Usrećiti Boga“.

Po sniženim cijenama pronađite i hit knjige iz naše Biblioteke, kao što su „Priprema za prikazanje misne žrtve Svezak I“ i II., Ljubav i poštovanje“, „U Tvojoj prisutnosti“, „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“…

Akcijske cijene naslova, već od 10 kuna, pogledajte ovdje.

Dostava je za cijelu Hrvatsku besplatna za narudžbe u iznosu većem od 199 kuna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh