Razno

PREPORUČAMO

Inspirativna priča o ponovnom pronalasku vjere Film je nastao prema nagrađenoj dječjoj knjizi, „My Daddy Is in Heaven With Jesus“ (eng. „Moj tata je u raju s Isusom“), u kojoj je autorica Rebecca Crownover iznijela svoju tragičnu priču. Nakon što je njezin muž poginuo u nesreći s bugyjem, napisala je knjigu kako bi pomogla djeci koja su izgubila roditelja.

Inspirativna priča o ponovnom pronalasku vjere

Glumac Corbin Bernsen zvijezda je inspirativnog filma „My Daddy is in Heaven“, koji govori o mladoj ženi s teksaške farme i njezinoj potrazi za vjerom, nakon što je doživjela tragični gubitak.

U filmu „My Daddy is in Heaven“, Becca Adams ima idealnu mladu obitelj. No umjesto svijetle zajedničke budućnosti, obitelj zadesi tragedija i Beccin muž stradava u nesreći. U tom trenutku Becca pokušava shvatiti zašto se loše stvari događaju dobrim ljudima, i pokušava pronaći snagu da se odupre osobnim demonima i preispita svoju vjeru“, stoji u opisu filma.

Uz Corbina Bernsena (koji je glumio i u filmovima „Major League“, „God’s Club“), glume i Jenn Gotzon Chandler („God’s Country“, „God’s Not Dead 2“), Lorenzo Lamas („What Would Jesus Do: The Journey Continues“) i T.C. Stallings („War Room“, „Courageous“).

Film je nastao prema nagrađenoj dječjoj knjizi, „My Daddy Is in Heaven With Jesus“ (eng. „Moj tata je u raju s Isusom“), u kojoj je autorica Rebecca Crownover ispričala svoju tragičnu priču. Nakon što je njen muž poginuo u nesreći sa bugyjem, napisala je knjigu kako bi pomogla djeci koja su doživjela tragediju gubitka roditelja.

Naslov knjige „Moj tata je u raju s Isusom“, dala je kći autorice, nakon što je sanjala kako su njen otac i ona u raju. To je pomoglo njenoj majci u vlastitoj borbi, kako bi povratila svoju vjeru. Kolekcijom knjiga za djecu „Texas Farm Girl“, autorica danas osvaja brojne nagrade.

„Svatko, tko je prošao kroz teška vremena i pita se postoji li Bog, trebao bi pogledati ovaj film“, rekao je režiser filma Waymon Boone, u izjavi za The Christian Post. „Film ‘My Daddy is in Heaven’ donosi inspirativan pogled na snagu vjere u najtežim trenucima.“

Izvor: The Christian Post

Priredio Krunoslav Fučkor; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh