Svjedočanstva

OZDRAVLJATI BOLESNE

Imao je problem sa sinusima i zavapio: „Gospodine, molim te pokaži mi kako da se ovoga oslobodim!“ Sve je zdravlje od Boga, bez obzira je li ono rezultat „preventivnog liječenja“ ili dobrog starog zdravog razuma!

Foto: Pixabay

 

Bog me je ozdravio od visoke temperature 1970. godine, nakon dugotrajne patnje. To je učinio na nadnaravan način, no i dalje sam, s vremena na vrijeme, imao problema sa sinusima. Tijekom 1977. godine, upala sinusa je tako ojačala da sam morao uzimati tri tablete dnevno i svaka tri do četiri tjedna primati injekciju. Konačno, nakon godinu dana takve njege i danonoćne molitve za ozdravljenje (molili smo se Frances i ja), rekao sam Bogu: „Gospodine, molim te pokaži mi kako da se ovoga oslobodim!“

„Hvala ti, Isuse!“

Kratko nakon toga bili smo na ručku kod jednog liječnika u Floridi, kada je liječnikova supruga rekla: „Žao mi je što nemam ni kave, ni čaja da vas poslužim. Imali smo velike probleme sa sinusima, pa smo prestali piti i kavu i čaj. Počeli smo piti mnogo soka i bolovi u sinusima su nestali u cijeloj obitelji u roku od četiri tjedna.“
Tada sam rekao: „Hvala ti, Isuse!“
Prestao sam piti i kavu i čaj i počeo piti narančin i jabučni sok, svaki dan, koliko god je moje tijelo moglo primiti, i za nekoliko su tjedana moji problemi sa sinusima nestali!

Sve je zdravlje od Boga, bez obzira je li ono rezultat „preventivnog liječenja“ ili dobrog starog zdravog razuma!

Jedan naš prijatelj, pjevač, otišao je liječniku također zbog problema sa sinusima. Liječnik ga je prijateljski udario po ramenu i kad je ovaj pogledao što je on napisao, rekao je: „Ali, doktore, meni treba nešto što će ‘isušiti’ ovu bolest?“ Liječnik mu je na recept napisao: „Četrnaest čaša vode dnevno!“ Uzeo je recept, tako uradio i ozdravio!
Sve je zdravlje od Boga, bez obzira je li ono rezultat „preventivnog liječenja“ ili dobrog starog zdravog razuma!

Ozdravljati bolesne; Autor: Charles i Frances Hunter; Izdavač: Figulus

Iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Više o knjizi možete saznati ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu po sniženoj cijeni od 72 umjesto 80 kuna možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh