Preporučamo

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE „ŠKOLE MOLITVE“

Imala sam krivi pogled na vjeru i često mrzila svoj život, a sve se počelo mijenjati kada sam krenula na „Školu molitve“… „Gospodin je čekao da Ga napokon pozovem u pomoć i, kako to volim reći, gurnuo me u 'Školu molitve'. Tada su započele velike promjene u mom životu…“

Imala sam krivi pogled na vjeru i često mrzila svoj život, a sve se počelo mijenjati kada sam krenula na „Školu molitve“…

Vjerujem da ne postoje slučajnosti, pa tako vjerujem da nisam slučajno ugledala poziv za „Tečaj molitve“ na web-stranicama Kristofora. Tad sam već dugo godina bila aktivni član jedne katoličke vjerske zajednice u kojoj sam puno primila od Gospodina, ali nekako sam cupkala na mjestu jer se nisam dobro snalazila niti nosila sa životnim iskušenjima i vlastitim slabostima. Od malena sam odgajana kao katolik, ali moj odnos s Gospodinom nije bio dobar. Imala sam krivi pogled na vjeru i Boga i često mrzila svoj život jer nisam razumjela niti znala da Božja ljubav prema meni ne ovisi o mojim „dobrim djelima“, nego je bezuvjetna. Često sam slušala dobre propovijedi, čitala Sveto pismo i druge korisne tekstove i iskrenog sam srca željela biti kao oni o kojima sam slušala ili čitala, ali nisam u tome uspijevala. Borila sam se sama i pokušavala spasiti sama. Pokušavala sam svidjeti se Bogu i ljudima trudeći se biti „dobra“ . Što sam više napora ulagala, bilo mi je sve teže ostvariti cilj koji sam si sama zadala i bivala sam sve očajnija jer sam, umjesto da budem bolja, vidjela da to ne mogu. I vapila sam za promjenom!


„Već vidim mnogostruke plodove u svojoj obitelji i u svome braku“

Gospodin je čekao da Ga napokon pozovem u pomoć i, kako to volim reći, gurnuo me u Školu molitve. Tada su započele velike promjene u mom životu. U Školi sam već dvije i pol godine i ona je moja oaza, moje mjesto počinka, moja škola života. Iako sam dotad u svojoj zajednici puno čitala Božju Riječ, nisam ju naučila razmatrati. U Školi sam naučila upravo to i otkrila ogromno bogatstvo koje mi je ranije bilo skriveno. Gospodin je započeo mijenjati moje srce, moj odnos s Njim, ma čitav odnos prema životu i čitav moj život. Već vidim mnogostruke plodove u svojoj obitelji i u svome braku, jedan potpuno novi život koji je Duh Sveti započeo u mom životu kad sam mu napokon počela predavati svoj život i kontrolu nad njim. I veselim se svemu onome što još trebam otkriti i što mi je Gospodin već pripremio, a tek ću od Njega primiti. Veselim se uvijek iznova našoj maloj grupi i svakom njezinuu članu i svakom našem druženju uz Božju Riječ… Jer „Kako su slatke nepcu mom riječi tvoje, od meda su slađe ustima mojim. Tvoja riječ je nozi mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi“ (Ps 119,103.105)“.

Božji blagoslov i mir Njegov!

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu)

Više o „Kristoforima“ možete saznati ovdje.

Svoje svjedočanstvo možete nam poslati na e-mail adresu: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh