Svjedočanstva

HESTER FORD

Ima 113 godina i boluje od demencije, ali još uvijek savršeno recitira biblijske stihove

Ima 113 godina i boluje od demencije, ali još uvijek savršeno recitira Biblijske stihove

Hester Ford/ foto: The praying women; Screenshot


 

Hester Ford rođena je 1905. godine. Trenutno ima 113 godina, što ju čini devetom najstarijom živućom osobom u Sjedinjenim Američkim Državama. Svoj će 114. rođendan proslaviti 15. kolovoza. Hester je uvijek čeznula štovati Boga svojim životom. Postoji nešto nevjerojatno i nadahnjujuće u njezinoj životnoj priči.

Nakon što je i sama izjavila da je spremna za odlazak u nebo, njezina je kći u jednom intervjuu rekla: „Ona želi ići kući kako bi bila s Isusom. Ali rekli smo joj da još nije vrijeme jer ima nešto drugo za nju.“

Hester ima 12-ero djece, a četvero njih je živo. Ona također ima 68 unučadi, 120 praunučadi i 125 pra-praunučadi. Dolazimo do brojke od ukupno 325 izravnih potomaka.

Živjela je na farmi gdje je orala i ubirala pamuk. Jednom je rekla: „Težak vas posao neće ubiti.“

Hester je i žena vjere. Ima demenciju, ali još uvijek može savršeno recitirati biblijske stihove. Psalam 23 njezin je omiljeni psalam.

Danas Hester živi u svojoj kući u Charlotteu, a njezina obitelj i njegovateljica kažu da im je prilično izazovno pomagati joj:

„Neovisna je i govori: ‘Ja to mogu, mogu to učiniti!’“

Poslušajte kako ova hrabra žena recitira Psalam 23:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Na vrh