Svjedočanstva

HESTER FORD

Ima 113 godina i boluje od demencije, ali još uvijek savršeno recitira biblijske stihove Hester je uvijek čeznula štovati Boga svojim životom. Ona je žena vjere. Ima demenciju, ali još uvijek može savršeno recitirati biblijske stihove. Psalam 23 njezin je omiljeni psalam – poslušajte kako ga recitira

Ima 113 godina i boluje od demencije, ali još uvijek savršeno recitira Biblijske stihove

Hester Ford/ foto: The praying women; Screenshot

 

Hester Ford rođena je 1905. godine. Trenutno ima 113 godina, što ju čini devetom najstarijom živućom osobom u Sjedinjenim Američkim Državama. Svoj će 114. rođendan proslaviti 15. kolovoza. Hester je uvijek čeznula štovati Boga svojim životom. Postoji nešto nevjerojatno i nadahnjujuće u njezinoj životnoj priči.

Nakon što je i sama izjavila da je spremna za odlazak u nebo, njezina je kći u jednom intervjuu rekla: „Ona želi ići kući kako bi bila s Isusom. Ali rekli smo joj da još nije vrijeme jer ima nešto drugo za nju.“

Hester ima 12-ero djece, a četvero njih je živo. Ona također ima 68 unučadi, 120 praunučadi i 125 pra-praunučadi. Dolazimo do brojke od ukupno 325 izravnih potomaka.

Živjela je na farmi gdje je orala i ubirala pamuk. Jednom je rekla: „Težak vas posao neće ubiti.“

Hester je i žena vjere. Ima demenciju, ali još uvijek može savršeno recitirati biblijske stihove. Psalam 23 njezin je omiljeni psalam.

Danas Hester živi u svojoj kući u Charlotteu, a njezina obitelj i njegovateljica kažu da im je prilično izazovno pomagati joj:

„Neovisna je i govori: ‘Ja to mogu, mogu to učiniti!’“

Poslušajte kako ova hrabra žena recitira Psalam 23:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh