Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Hvala Ti za svaki blagoslov koji si izlio na naš brak, za svaku milost, za naše živote, za sve što imamo, a posebno za to što imamo jedno drugo

RAZMATRANJE I MOLITVA


Bože, želim ti danas prije svega zahvaliti za svaki blagoslov koji si izlio na naš brak, za svaku milost, za naše živote, za sve što imamo, a posebno za to što imamo jedno drugo. Donosim danas pred tebe sve teške okolnosti našeg braka, sve ono što mi se ovog trena čini nerješivim, preteškim, prevelikim, čak i nemogućim za riješiti. Danas ti želim pristupiti u potpunom povjerenju, odreći se svake nepotrebne brige i straha i pozvati te, Isuse, da ti ovog trena budeš Kralj moga braka, da uđeš u svaku tešku situaciju i ti ju riješiš za mene, za nas, Isuse! Otvaram ti vrata svoga braka. Dođi, Isuse, i oslobodi, iscijeli, podigni moj brak, stvori nove temelje, čvrste i ispuni nas svojim Duhom. Vjerujem ti, Isuse, blagoslovi nas! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Isuse, budi kralj moga braka i obnovi ga. Blagoslovi mog supružnika!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh