Foto i video

BOGU HVALA!

FOTO Na utrkama Marijinih obroka Hrvatske u dva dana osigurani obroci – za 227 gladne djece tijekom cijele školske godine Prošle subote 3. lipnja, u Splitu, a prošle nedjelje 4. lipnja, u Zagrebu, održane su humanitarne utrke Marijinih obroka. Pogledajte kako je bilo :-) Treća utrka održat će se 17. lipnja u Slavonskome Brodu

U nedjelju 4. lipnja u zagrebačkom Parku Bundek održana je deveta humanitarna utrka Marijinih obroka “Trčimo za Dijete 31-Tvojih 5 za njihov svijet” u kojoj je sudjelovalo stočetrdeset odraslih trkača i četrdesetak djece.

Sudionici su pretrčanim kilometrima i donacijama osigurali obroke za školsku kuhinju “Zagreb, Hrvatska” u kojoj 702 djeteta svakodnevno prima topli školski obrok.

Za odličnu atmosferu pobrinula se voditeljica Zlata Mück Sušec uz Damira Kedža i tehničku podršku DiDi Sounda.

Najbrži trkači u muškoj, ženskoj i dječjoj kategoriji nagrađeni su vrijednim nagradama nekih od naših sponzora kojima je zahvalila predsjednica Marijinih obroka Katarina Zarinkijević.

Ove godine naši sponzori su bili SRC Bundek, Ledo, Studenac, Optika Visual, Igraonica Amazinga, Jabuka.hr, Decathlon, EMPWR, Zelena dječja kuća, Adorable, Pizzeria Pomma Nova, Pizzeria Duksa, Heureka, Muzej Mamurluka, Frizerski salon Rio, Jump2Sport, Tiskara Printeo, ZAMP, Pago i Little saints animation.

I ove godine na utrci je sudjelovao naš vjerni podupiratelj i najstariji trkač, osamdesetdevetogodišnji Juraj Keglević koji je uspio biti brži nego lani te je do cilja stigao unutar sat vremena. Nepokolebljiv u svojoj odluci da sudjeluje u utrci bio je pravi primjer najmlađim trkačima!

Za Marijine obroke trčalo se i 3. lipnja u Splitu na humanitarnoj utrci “Trčimo za obrok više”.

Na splitskom Marjanu program utrke vodila je Kristina Bitanga uz glazbene izvedbe klape Kolura te izvrsne koreografije plesne skupine Dimache i Univerzalne sportske škole Sveti Ivan Pavao II.

Sve prikupljene donacije usmjerit će se za školsku kuhinju „Split, Hrvatska”, Liberija, u kojoj 159 djece prima Marijine obroke.

Ako ste propustili jednu od navedenih utrka, još stignete sudjelovati u trećoj utrci Marijinih obroka koja će se održati 17. lipnja u Slavonskom Brodu.

>>> FOTOGALERIJA >>> U nastavku pogledajte fotografije s utrka u Zagrebu i Splitu…

Za programe prehrane možete donirati na račun Marijinih obroka u Zagrebačkoj banci IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X .

Hvala svima na sudjelovanju i što ste dio priče o Marijinim obrocima!

Za sve dodatne informacije možete im se javiti na [email protected] ili na 01 5509 250.

Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh