Najave

17. PROSINCA U RIJECI

Holydate poziva samce na veliku božićnu duhovnu obnovu i druženje Program će predvoditi p. Ivan Dominik Iličić, a sastojati će se od nagovora, sv. mise i klanjanja, te kasnije agape i druženje u dvorani

Foto: Pixabay,  StockSnap

 

Holydate organizira i poziva sve samce do 50 godina na veliku Božićnu duhovnu obnovu i druženje, 17. prosinca (subota) u 10 sati u Rijeci, u DominikanskI samostan, na adresi Trg riječke rezolucije 1.

Program će predvoditi p. Ivan Dominik Iličić, a sastojati će se od nagovora, sv. mise i klanjanja, te kasnije agape i druženje u dvorani.

Teme su: teologija tijela, muško-ženski odnosi, sakrament braka.

Nakon toga slijedi uživanje u adventu u Opatiji, a u večernjim satima povratak za Zagreb.

„Riječani i ostali koji su u blizini, pridružite nam se autima i dođite se upoznati, duhovno obnoviti i podružiti na adventu u Opatiji. Zagrepčani, mi ćemo busom krenuti iz Zagreba u 7 sati iza Lisinskog”, obavještavaju.

Cijena izleta je 180 kn, a organizatori poručuju izletnicima da ponesu sendviče te da slobodno pripreme za agape u dvorani neke kolače, kiflice i sl.

Prijave za Zagrepčane uplatom na:
IBAN:
HR5223400091160654539
Naziv primatelja: IRA, obrt za usluge
Iznos: 180kn
Opis plaćanja: prijevoz

I prijavom na link, ovdje.

Dodatne informacije možete dobiti na kontakt: 097/751-7476

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh