Najave

LOGORSKA DOLINA, 15. LISTOPADA

Holydate organizira jednodnevni izlet Logorska dolina je, kažu, najljepših sedam kilometara Slovenije. Holydate poziva sve zainteresirane samce da im se pridruže na izletu

Foto: Holydate

 

Holydate, u petak 15. listopada, organizira jednodnevni izlet u prirodu u Sloveniju, u prekrasnu Logarsku dolinu i poziva sve zainteresirane (samce) da im se priključe u obilasku jedne od najljepših dolina u Sloveniji, a možda i Europi.

Plan izleta

Sa svojim ravnim dnom koji okružuje vijenac planinskih vrhova, Logarska dolina je, kako kažu, najljepših sedam kilometara Slovenije.

Izletnici kreću prema svom odredištu u subotu, 15. listopada, u 7:00 sati iz Zagreba (iza Lisinskog).

Na jednodnevnom izletu, najavljuju organizatori, izletnici će obići: Rastovški slap (od ceste ima oko 15 min pješačenja po livadi), slap Palenk (pokraj hotela Plesnik), slap Rinka koji se nalazi na kraju doline i još desetak min pješice stazom u brdo.

Inače, slap Rinka, jedan je od najvećih na području Slovenije. Poseban je po tome što voda iz slapa teče kroz minijaturne stijene u obliku malih slapova i brzaca sve dok se ne pretvori u veličanstven slap visine 90 metara koji u svom padu tvori amfiteatralni bazen. Reći ćemo samo wow! U blizini slapa se nalazi i malo drveno odmorište Orlovo gnijezdo gdje se možete okrijepiti pićem i fotografirati.

Po povratku sa slapa Rinka bit će pauza i ručak u Kmečkoj hiži Ojstrica, koja ima prekrasan pogled s terase na Logarsku dolinu te nudi izvrsna domaća jela.

Dolazak u Zagreb očekuje se u večernjim satima.

Prijava

Prijaviti se može uplatom 230 kn na račun naveden u nastavku, a nakon toga prijavom na link.

Račun

IBAN za uplatu rezervacije mjesta: HR5223400091160654539
Naziv primatelja: IRA, obrt za usluge
Iznos: 230 kn
Opis: prijevoz
Napomena: Uplaćeni iznos rezervacije u slučaju odustanka ne refundiramo.

U cijenu je uključen prijevoz autobusom i vodstvo. Za prelazak granice potrebna je važeća osobna iskaznica. Ponijeti adekvatnu obuću i slojevitu odjeću, te sendviče i vodu za međuobrok. Staza nije naporna te nije potrebna posebna fizička sprema, više je lagana šetnjica po ravnom uz uvijek najbolje Holydate društvo.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na: 097/751-7476

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh