Aktualnosti

OD 24. DO 27. VELJAČE

Holydate organizira duhovnu obnovu za samce katolike u Buškom jezeru – evo kako se prijaviti Duhovnu obnovu predvodit će o. Viktor Grbeša, karmelićanin i logoterapeut, poznat po tečaju komunikacije koji je vodio

Holydate organizira duhovnu obnovu za samce katolike u Buškom jezeru – evo kako se prijaviti

Foto: Shutterstock

 

Holydate organizira duhovnu obnovu u Samostanu Karmel sv. Ilije na Buškom jezeru, koju će predvoditi o. Viktor Grbeša, od 24. do 27. veljače, te ovom prilikom pozivaju sve samce katolike da im se pridruže.

Susret je namijenjen svim katolicima koji nisu u braku, u dobi od 20 do 50 godina, te koji su otvoreni za ljubav i susret i upoznavanje drugih kako bi ostvarili zdrave i zrele odnose koji će voditi u sakrament braka.

O. Grbeša – karmelićanin i logoterapeut

Duhovna će obnova biti interaktivnog koncepta te će se sastojati od predavanja, radionica, sv. Mise, ispovijedi i druženja. Teme koje će prolaziti su ne samo korisne već i neophodne za suživot u bračnoj zajednici i s bližnjima, za izgradnju bolje i zdravije komunikacije te prepoznavanje potreba i emocija druge osobe.

O. Grbeša je karmelićanin i logoterapeut, većini poznat po tečaju komunikacije koji je vodio. Ima dugogodišnje iskustvo i kao terapeut u osobnim razgovorima s mladima.

Svi prijavljeni dobit će audio materijale o. Grbeše kao pripravu za seminar.

Tema duhovne obnove

LJUBAV GLEDA U ISTOM SMJERU

  1. Postanak – muško i žensko
  2. Stil vezivanja u djetinjstvu i u odrasloj dobi
  3. Sedam razina bliskosti
  4. Temperament i povezivanje
  5. Zrelost i emocionalna inteligencija
  6. Hipersenzibilnost
  7. Oblici nasilja
  8. Nenasilna komunikacija
  9. Odnos kao terapija i put svetosti

 

Prijava i dodatne informacije

Dobrodošli su svi da nam se priključe i iz drugih gradova, posebno iz Dalmacije – Zadar ili Split.

Planirani polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak, 24. veljače, u 7 sati, a povratak je planiran u nedjelju, 27. veljače, u 20 sati.

Za prijavu i dodatne informacije možete se javiti na broj: 097/751-7476.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite! 😊

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh