Hodočašća

PRIJAVE SU U TIJEKU! // Hodočašće u Svetu Zemlju (11. – 18. lipnja 2018.): molite na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Prijavite se, i molite na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Posebnost ovoga hodočašća

Posebnost hodočašćâ koja organiziraju Kristofori jest, među ostalim Škola molitve. A na ovome će hodočašću sudionici imati dodatnu, jedinstvenu priliku promatrati, meditirati i moliti na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!


Prijave

Prijave su u tijeku.

Za detaljne informacije i rezervacije nazovite na 048/210-104; 095/206-5421 (radnim danom 8 – 16 sati), javite se na e-adresu: [email protected] ili se prijavite putem obrasca.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: