Najave

HOLYDATE POZIVA

Hodočašće u Međugorje, za samce Trodnevno hodočašće održat će se od 23. do 25. rujna. Prijava je obavezna

Foto: Holydate

 

Holydate uz duhovno vodstvo Ivana Dominika Iličića organizira hodočašće za sve samce katolike u dobi od 18-50 godina.  Trodnevno hodočašće održat će se od 23. do 25. rujna.

Ukupna cijena je 650kn, a za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu nakon uplaćene akontacije u iznosu 350kn:

Detalji za uplatu:
HR5223400091160654539
Naziv primatelja: IRA, obrt za usluge
Iznos: 350kn
Opis placanja: Prijevoz

S uplatom vrijedi i rezervacija mjesta, u slučaju odustajanja nema mogućnosti povratka uplaćene akontacije.
Ostatak iznosa od 300kn ponijeti sa sobom u gotovini.

Detalji puta

Polazak iz Zagreba je u petak 23.09. autobusom u 17h iza Lisinskog, povratak u Zagreb u nedjelju 25.09. u večernjim satima (oko 20h).
Pozvani su i svi iz Istre jer će biti mogućnost organiziranog prijevoza kombijem s vlč. Iličićem, do točke gdje prolazi  autobus.
U cijenu je uključen i smještaj u pansionu Matija u samom centru Međugorja, 5 minuta hoda od crkve. Bit će dva noćenja s bogatim doručkom + 1 ručak u subotu. Također je u cijenu uključena i konzumacija pića za vrijeme obroka: sokovi, vino i sl. i besplatan wi-fi.

„Pripremimo se postom i molitvom za ovaj milosan susret s našom Gospom i za upoznavanje i druženje s ostalim sudionicima hodočašća. Tako ujedenjeni u molitvi i nakanama idemo u zajedništvu k našoj Majci.”

Za sva dodatna pitanja javite se na: 097 751-7476

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh