Duhovnost

HOĆE LI NAM BITI DOSADNO?!

Što ćemo raditi u nebu?! „Biti u Božjoj blizini nikako neće biti dosadno. Konačno, dolaskom na nebo imat ćemo prilike svojevoljno susresti mnoge ljude…”

Što ćemo raditi u nebu?!

Pitanje

Što ćemo raditi na nebu osim što ćemo Boga gledati? Hoće li nam biti dosadno?

Odgovor

Jedno je sigurno…!

Biti u Božjoj blizini nikako neće biti dosadno. Konačno, dolaskom na nebo imat ćemo prilike svojevoljno susresti mnoge ljude koji su na nebo stigli prije nas. Mnoge nama poznate i drage osobe, a još više onih koje nismo poznavali. Svakako ćemo svojevoljno moći ‘komunicirati’ ili jednostavno biti braća i sestre mnogim vrlo zanimljivim i dragim osobama, koje će nas sve odreda uvažavati kao sebi ravne. Budući da Kraljevstvo Božje ima vrlo određene strukture (sjetimo se samo različitih anđeoskih korova), vjerojatno će i svaki od nas pripadati određenoj strukturi, koja će opet imati svoje vlastitosti. Promatrajući bebe, vidimo kako vape za očevim i majčinim zagrljajem. Čini mi se kako bi moja tek rođena beba htjela da je zagrljenu držim i nosim bez prestanka. Odgajajući četvero djece, nikad nisam primijetio da im je kao bebama bilo dosadno u roditeljskom zagrljaju. Na nebo ćemo doći kao bebe tek rođene za nebo! Jedno je sigurno: na nebu neće biti dosadno, nego će naprotiv biti vrlo zanimljivo i uzbudljivo.


Ulomak iz knjige „Krunica – kako djelotvorno moliti Krunicu” autora Josipa Lončara. Više o knjizi možete saznati ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

O knjizi “Krunica”

Molitva krunice jednostavna je, no snažna molitva koja se u kršćanstvu prakticira već šest stoljeća. Mnogi su po toj molitvi izmolili milost obraćenja i spasenja tolikoj braći i sestrama! Posebna je vrijednost knjige u tome što analizira pojedina otajstva krunice, pokazujući njihovu povezanost s našim stvarnim životom, naznačujući nam kakvo oslobođenje i iscjeljenje možemo očekivati u svakome od njih. (…)

Dr. Ivan Ivanda, OFM

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Klub prijatelja
Na vrh