Duhovnost

HOĆE LI NAM BITI DOSADNO?!

Što ćemo raditi u nebu?! „Biti u Božjoj blizini nikako neće biti dosadno. Konačno, dolaskom na nebo imat ćemo prilike svojevoljno susresti mnoge ljude…”

Što ćemo raditi u nebu?!

Pitanje

Što ćemo raditi na nebu osim što ćemo Boga gledati? Hoće li nam biti dosadno?

Odgovor

Jedno je sigurno…!

Biti u Božjoj blizini nikako neće biti dosadno. Konačno, dolaskom na nebo imat ćemo prilike svojevoljno susresti mnoge ljude koji su na nebo stigli prije nas. Mnoge nama poznate i drage osobe, a još više onih koje nismo poznavali. Svakako ćemo svojevoljno moći ‘komunicirati’ ili jednostavno biti braća i sestre mnogim vrlo zanimljivim i dragim osobama, koje će nas sve odreda uvažavati kao sebi ravne. Budući da Kraljevstvo Božje ima vrlo određene strukture (sjetimo se samo različitih anđeoskih korova), vjerojatno će i svaki od nas pripadati određenoj strukturi, koja će opet imati svoje vlastitosti. Promatrajući bebe, vidimo kako vape za očevim i majčinim zagrljajem. Čini mi se kako bi moja tek rođena beba htjela da je zagrljenu držim i nosim bez prestanka. Odgajajući četvero djece, nikad nisam primijetio da im je kao bebama bilo dosadno u roditeljskom zagrljaju. Na nebo ćemo doći kao bebe tek rođene za nebo! Jedno je sigurno: na nebu neće biti dosadno, nego će naprotiv biti vrlo zanimljivo i uzbudljivo.

Ulomak iz knjige „Krunica – kako djelotvorno moliti Krunicu” autora Josipa Lončara. Više o knjizi možete saznati ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

O knjizi “Krunica”

Molitva krunice jednostavna je, no snažna molitva koja se u kršćanstvu prakticira već šest stoljeća. Mnogi su po toj molitvi izmolili milost obraćenja i spasenja tolikoj braći i sestrama! Posebna je vrijednost knjige u tome što analizira pojedina otajstva krunice, pokazujući njihovu povezanost s našim stvarnim životom, naznačujući nam kakvo oslobođenje i iscjeljenje možemo očekivati u svakome od njih. (…)

Dr. Ivan Ivanda, OFM

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh