Duhovnost

Grešnicima ulaz dopušten -ulomak iz knjige

Grešnicima ulaz dopušten - ulomak iz knjige

»Znaš li uočiti povezanost između odbacivanja  i kasnijih događaja, koja su ti omogućila  duhovni razvoj? Znaš li zahvaljivati Bogu  za „ljude-čudovišta”, za one koji su žderali  tvoje osjećaje, iskorištavali te, gurali te na  samo dno i zatvarali te u sebe? Nisi li upravo  zahvaljujući njima naučio onu pravu molitvu  i otkrio istinsku vezu s Bogom? Primjećuješ li  da te samo životne oluje, bure, krizne situacije  i događaji velike emotivne snage bude iz letargije,  iz vegetirajućeg stanja i na taj način  čine od tebe čovjeka, stavljaju tvoje noge na  Božji put? Sotona, kako vidimo, ne samo da  nas muči istinskim nemirima nego isto tako i  lažnim mirom. (…)«  Ulomak iz knjige


O knjizi “Grešnicima ulaz dopušten”

Pater Marka (mater Mara) Glogović feat. sveti Dizma
Grešnicima ulaz dopušten

Ili: Kako do savršenog zdravlja u samo nekoliko stotina koraka!!!

Ovo je vrlo korisna knjiga. Nasmijat će vas te vam koristiti još višestruko. Zasigurno će mnogima spasiti život – nekima čak i onaj vječni!

 

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Tekst je prvotno bio objavljen u mjesečniku Book.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh