Evangelizacija

AKO TKO REKNE OVOJ GORI...

Govori s autoritetom svaki put kad želiš vidjeti čudo Kad moliš, onda predlažeš Bogu da nešto učini. Kad govoriš, ti naređuješ nečemu da se dogodi i da bude učinjeno!

Govori s autoritetom svaki put kad želiš vidjeti čudo

Foto: Pixabay

 

U Markovu evanđelju stoji napisano: „Zaista, kažem vam, ako tko rekne ovoj gori: ‘Digni se i baci u more’ i ne posumnja u srcu svome, nego uzvjeruje da će se dogoditi ono što veli, to će mu i biti“ (Mk 11,23)

Isus ovo govori tebi! To se odnosi i na tebe! Na bilo koga! To se odnosi na mene! „Tko god“ je svatko! Bog nije pristran. On jednostavno kaže „tko god“.
Taj je redak veoma važan jer je u suodnosu s jednim načinom ozdravljanja. U tom retku piše: „Tko god rekne“.
Ne piše: „Tko god bude molio da se gora digne i baci u more“.
Piše: „Tko god rekne“.
Postoji velika razlika između moljenja i govorenja, između moliti i reći.

Govori s autoritetom svaki put kad želiš vidjeti čudo. To ne znači da moraš vikati i vrištati (mi smo činili i to!), nego da trebaš govoriti s autoritetom, tako da đavao zna da posjeduješ moć!

Kad kažeš ovoj gori: „Digni se i baci u more“, onda tom brdu naređuješ da nešto učini, jer znaš tko si u Kristu! Imaš Božju moć u sebi i činiš to na način na koji Biblija kaže da treba činiti. Govori s autoritetom svaki put kad želiš vidjeti čudo. To ne znači da moraš vikati i vrištati (mi smo činili i to!), nego da trebaš govoriti s autoritetom, tako da đavao zna da posjeduješ moć!

Kad govoriš, ti naređuješ nečemu da se dogodi i da bude učinjeno!

Kad moliš, onda predlažeš Bogu da nešto učini.
Kad govoriš, ti naređuješ nečemu da se dogodi i da bude učinjeno!

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter.  Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu po sniženoj cijeni od 72 umjesto 80 kuna možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh