Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Gospodine, molim te ispuni me svojim Duhom da shvatim da su moj brak i obitelj Tvoj veliki dar

RAZMATRANJE I MOLITVA


Gospodine, molim te ispuni me svojim Duhom da shvatim da su moj brak/veza/obitelj Tvoj veliki dar. Želim postati i biti vjeran upravitelj svega što si mi dao, blagoslovi me, molim te! Predajem ti se sada, potpuno! Odričem se svakog prigovaranja i vapijem ti stvori mi zahvalno srce! Hvala ti Oče na svemu što mi daješ! Oprosti na mojoj nezahvalnosti.

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas ću zahvaliti za svoj život, ali i živote svog partnera, djece, članova obitelji. Nastojati ću danas u svakoj situaciji zahvaljivati, a izbjegavati prigovaranje.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh