Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Gospodine, danas ti donosim sve negativne, bilo ljudske, bilo duhovne utjecaje na moj brak

MOLITVA


Gospodine, danas ti donosim sve negativne, bilo ljudske, bilo duhovne utjecaje na moj brak. Donosim ti sve ljude, možda i članove obitelji, roditelje, bližnje i svaku osobu koja na bilo koji način negativno, krivo ili čak zlonamjerno utječe na naš brak. Donosim ti Isuse sve osobe koje možda nastoje razoriti naš brak te zbog ljubomore, zavisti ili sebičnosti žele loše našem braku ili obitelji. Isuse, zazivam tvoju predragocjenu Krv da mene i moga supružnika, naš brak, našu obitelj i molim te da nas zaštitiš i oslobodiš od svih „zlih jezika“, izgovorenih negativnih riječi, izgovorenih riječi nesreće ili prokletstva, svega onoga što što nas nastoji odvojiti, razoriti. Molim te Isuse ako postoji ovog trena bio što u našem braku, u našem odnosu, obitelji, srcu, pogledu, shvaćanju ili na našem duhu, duši i tijelu što je zbog takvih djela ranjeno, srušeno, izokrenuto, zarobljeno, vapijem ti oslobodi nas!

Slavim te ovog trena Oče i zazivam obilje tvog blagoslova na sve ljude koji su na bilo koji način potpora i blagoslov našem braku

Neka sve bude slomljeno i nanovo obnovljeno po tvome Križu i po tvojoj Predragocjenoj Krvi. Molim te Oče „Rasvijetli lice nad slugama svojim, po svojoj nas dobroti spasi. Zakloni nas štitom lica svoga od zavjera ljudskih.“ (Ps 31)

Slavim te ovog trena Oče i zazivam obilje tvog blagoslova na sve ljude koji su na bilo koji način potpora i blagoslov našem braku. Blagoslovi ih i zaštiti u svome imenu Gospodine, hvala ti na njima. Zazivam na njih, ali i na sebe, svog supružnika, djecu, na našu obitelj zaštitu nebeskih anđela da oni budu štit i utvrda od svih negativnih duhovnih napada koji na bilo koji način žele naštetiti našem zajedništvu i spriječiti Božji plan za svakoga od nas.

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Prečesto nismo svjesni duhovnih utjecaja na naš brak, život, ali i ljudi koji nam nažalost ne žele dobro. Nikoga ne osuđujemo, ali svaki dan je potrebno uzeti zaštiti na sebe i obitelj, jer često reagiramo krivo prema bližnjima zbog duhovnih borbi u koje upadnemo, a da toga nismo ni svjesni. Nije to često glavni i jedini uzrok, ali budimo toga svjesni.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh