Svjedočanstva

HVALA TI!

Gospodin me je oslobodio nepraštanja U mladosti ju je zlostavljao mamin „dečkoˮ i zato je godinama u nosila mržnju u sebi... Sve do jednog evangelizacijskog susreta u Osijeku…

Gospodin me je oslobodio nepraštanja

Gospodin me je oslobodio nepraštanja

U mladosti me je zlostavljao mamin „dečkoˮ i zato sam godinama u srcu nosila mržnju. A onda sam, na jednom susretu Kristofora u Osijeku, doživjela kako me Gospodin oslobađa.

Na tom susretu predavač je govorio o opraštanju. Meni je tada u jednom trenutku ispred očiju prošla slika toga čovjeka. Zatim je predavač rekao kako jedino uz Božju pomoć možemo zaista oprostiti i čak biti radosni što smo oprostili. Na moje veliko iznenađenje, u tom sam trenu osjetila da sam dobila milost opraštanja i da sam zaista, od srca oprostila tom čovjeku za svu bol koju mi je nanio.

Moja je radost zbog oslobođenja bila neizmjerna; shvatila sam da sad mogu gledati na njega kao na Božje dijete i postala svjesna da Bog tako gleda na sve nas kad nam oprosti: kao da nikada nismo zgriješili.

Kasnije na susretu, dok smo molili, dobila sam i potvrdu da me Gospodin ozdravlja od tih rana. Naime, molitelj je za vrijeme molitve rekao da Gospodin ozdravlja osobu koja je u ranoj mladosti bila zlostavljana. Meni su krenule suze na oči. Zatim je rekao da nam Gospodin svima oprašta i ja sam to shvatila ovako: da oprašta i mami i meni i tom čovjeku. Hvala Ti i slava, Bože!

Hvala, sveti Josipe!

Htjela bih također posvjedočiti i o milosti koju sam primila moleći tridesetnicu sv. Josipu.

Moj je muž često bio jako ljut, imao bi napade bijesa. Planuo bi zbog neke sitnice, strašno galamio, psovao, nije htio komunicirati po tri dana.

Jednog sam dana posegnula za ovom molitvom sv. Josipu i zavapila Bogu da se vrati ljubav u naš brak. Veoma brzo moja je molitva bila uslišana: muž se je smirio, i više nema onako velike izljeve bijesa kao prije.

Nadam se i molim da ćemo suprug i ja i dalje napredovati u toj milosti koju smo dobili za svoj brak.

Hvala ti, Bože! Hvala, sveti Josipe!

Za Book.hr posvjedočila N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Na molitvu se možete prijaviti e-mailom na: [email protected] ili ispunjavanjem obrasca na stranici: www.kristofori.hr/molitva.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Među brojnim opasnostima koje danas prijete ulozi oca, i tako ugrožavaju nas današnje ljude, nalazimo spasonosni primjer – lik skromnog graditelja koji je živio prije dvije tisuće godina – svetog Josipa. pater Augustyn Pelanowski

„Napisao sam ovu knjigu jer mi se ne sviđa model društva u kojem si transseksualne djevojke briju brade a dječaci se igraju lutkama. … Među brojnim opasnostima koje danas prijete ulozi oca, i tako ugrožavaju nas današnje ljude, nalazimo spasonosni primjer – lik skromnog graditelja koji je živio prije dvije tisuće godina…” (Autor)

Od Duha do uha

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh