Svjedočanstva

GOSPA JE SUVREMENA // Marijina tajna na iPhoneu Prvo Marijino čudo na mobitelu

Foto: Pixabay

 

Njujorški svećenik Patrick Longalong na svojoj je stranici na Facebooku podijelio sljedeći događaj:

Njujorški policajac, koji se je nalazio u velikim poteškoćama, najednom je na svojem mobitelu ugledao ovu sliku Marije s Isusom u naručju.

Svećenik dalje objašnjava kako se je to dogodilo:

Prijatelj mi je upravo poslao ovu sliku, pitajući me znam li pod kojim se imenom časti Gospa na slici. Odgovorio sam mu da je to duga priča i da se radi o Našoj Gospi od Mlijeka.

A onda mi je ispričao svoju priču. Njegov je prijatelj (njujorški policajac) slikao sebe i svoju obitelj mobitelom, a kad je pogledao na mobitel, sve su slike nestale osim te. Nije znao o čemu se radi jer je bio siguran da ju on nije fotografirao. Nije mu bilo jasno kako je dospjela u njegov mobitel i zabrinuto je otišao u Appleovu trgovinu da upita je li moguće da se slika pojavi slučajno na mobitelu. Rečeno mu je da je to nemoguće, kao i da mu ju nitko nije poslao. Slika je morala nastati u mobitelu.

Potom je počeo ispitivati sve poznate svećenike, rođake i prijatelje znaju li tko je na slici. Nitko nije znao. To je trajalo dvije godine, sve dok ju nije pokazao mojemu prijatelju, koji ju je poslao meni i pitao me prepoznajem li sliku.

Radi se o Gospi od Mlijeka, pod kojim se imenom Gospa časti u najstarijem Marijinu svetištu u SAD-u. Kao da je netko fotografirao Gospin kip u svetištu u St. Augustineu, Florida. Međutim vlasnik mobitela nikada nije bio ondje.

I dalje nema objašnjenja kako je slika dospjela u mobitel.

Fotografiju pogledajte ovdje.

Autor: Greg Kandra (Aleteia.org)

Prijevod: Josip Sinjeri (Book.hr)

Najčitanije

Na vrh