Razno

Gledate Laudato televiziju preko zemaljskog signala? Pronađite ga na 22. kanalu Laudato TV je prešao na novi digitalni signal i sada ga možete pronaći na 22. kanalu

Foto: Laudato 


 

Zemaljski TV signal putem kojeg građani RH gledaju programe nacionalnih, regionalnih i lokalnih televizijskih nakladnika unaprjeđuje se/zamjenjuje poboljšanim DVB-T2 signalom koji omogućuje sliku u HD kvaliteti (High Definition) i interaktivne HbbTV usluge.

Većina novijih TV uređaja tvornički podržava primanje DVB-T2/HEVC signala, potrebno je pokrenuti pretraživanje TV programa prema uputama. Ako želite biti sigurni da možete gledati zemaljske TV programe, provjerite je li vaš uređaj OIV certificiran za DVB-T2/HEVC.

Laudato TV je prešao na novi digitalni signal i sada ga možete pronaći na 22. kanalu.

Ako ste korisnik neke od naplatne kabelske, satelitske ili IPTV usluge, tada prijelaz na DVB-T2 NE utječe na vas. Ne morate poduzimati ništa, vaša se usluga zbog toga ne mijenja.

Ako vam je Laudato TV kodiran, probajte ga pronaći RUČNO, na 22. kanalu.

Zajednički antenski sustavi stambenih zgrada (SMATV) koriste zasebnu tehnologiju distribucije pojedinih kanala unutar zgrade koja ih koristi. Stoga je ovaj problem u nadležnosti predstavnika stanara predmetne zgrade i tvrtke koja vrši održavanje zajedničkog antenskog sustava.

Novi DVB-T2 signalom omogućuje sliku u HD kvaliteti (High Definition) i interaktivne HbbTV usluge (TVvodič, detalji o emisiji, pa čak i gledanje emisija na zahtjev).

Za bilo kakve poteškoće zovite OIV-ov besplatni info telefon 0800 0897 ili pronađite informacije na stranici gledajbezbrige.oiv.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh