Najave

6. LIPNJA

FRA STJEPAN POZIVA Drugi Antunovski hod mladih

Foto: Screenshot


 

Drugu godinu zaredom organizira se Antunovski hod mladih! Hod će se održati 6. lipnja, u organizaciji župe svetog Antuna sa Svetog Duha i iz Sesvetskih Sela, te Centra za zvanja OFMConv.

Okupljanje će biti u župi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, a započet će Svetom Misom u 15 sati.

Misu će animirati Amorose, koje su slavljenički tim evangelizacijske zajednice sveti Maksimilijan Kolbe. Nakon toga krenut će se pješice prema drugom svetištu sv. Antuna na Svetom Duhu, gdje će se na putu posjetiti franjevački samostan u Dubravi.

„Središnji događaj bit će evangelizacija na trgu bana Jelačića, a predvodit će je naša evangelizacijska zajednica“ poručio je fra Stjepan Brčina na svom Instagram profilu. „U pripremama već nekoliko mjeseci pripremaju ples, igrokaz i ostali program koji je i prošle godine okupio mnoštvo ljudi, posebno mladih.
Na kraju, uputit ćemo se prema Svetom Duhu gdje ćemo hod završiti euharistijskim klanjanjem, čašćenjem relikvija svetog Antuna i slavljenjem uz Petra Buljana i Amorose, te zajedničkim druženjem“.

 

Pokaži da nisi izgubljen jer si prepoznao u Isusu svoj Put, Cilj, Istinu koja ti otvara putove u budućnost! 🙌

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh