Razno

OVO NEĆE ZABORAVITI NIKADA

‘Fotografija koja bi trebala obići Hrvatsku’: Lijepa gesta liječnika obitelj snažno dotakla Treba nam što više ovakvih priča!

Foto: Pixabay

 

Marija Didović iz Pleternice je na svom Facebook profilu objavila status o nesebičnom činu jednog liječnika koji radi u Osječkoj bolnici. Gotovo osam tisuća ljudi „lajkalo” je njezin status, a već su ga prenijeli i brojni mediji. Prenosimo ga u cijelosti:

„Mogla bih napisati koje sve titule ovaj liječnik ima, ali time mogu samo riskirati da neku izostavim. Umjesto toga biram pisati o njegovoj tituli Čovjek, s velikim Č. Dogode se trenuci kad (i ja) ostanem bez teksta, knedla u grlu, a moraš ostati pribran.

Kao što znate, Ana je danas bila na bronhoskopiji, što je nekoliko zgrada dalje od zgrade pedijatrije. Nisam ni sama znala koliki je KBC Osijek zapravo kompleks, ali snalazimo se.

I kad je Ana izašla iz operacijske sale, još naravno omamljena i u blagom šoku, čekali smo „prijevoz“ koji nas je trebao prebaciti u našu zgradu.

Da se razumijemo, ona je bila zbrinuta, na svom krevetu, i vjerujem da bi vrlo brzo stigao krevet ili kolica koji bi ju prebacio na pedijatriju. Međutim, doktor Šapina se okrene prema nama i kaže Ani: ‘Primi se za mene!’

Mi smo se obje nasmijala, jer smo mislile da se šali, ali on je, sa smiješkom, uzeo Anu i odnio je na rukama do našeg odjela.

U svoj toj brzini i šoku drago mi je da sam uspjela zgrabiti mobitel i uslikati ovo, jer ovo je fotka koja treba obići Hrvatsku. Slobodno dijelite, ovo je za meni fotografija u rangu Ponos Hrvatske i treba nam što više ovakvih priča!

>>>Svaka je sitnica važna 

Doktoru Šapini šaljem i ovako javno zahvalnost od cijele naše obitelji, jer ovu gestu neću zaboraviti dok sam živa!“, poručila je Marija u objavi.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh