Hrvatska

HODOČAŠĆE OD LIVNA DO MEĐUGORJA

FOTO Zlatko Dalić nakon 120 km pješačenja u Međugorje: Hvala ti, Majko Božja, za sav blagoslov! Nakon tri dana hodočašća izbornik je stigao pred Gospin kip na Brdu ukazanja, gdje je zahvalio za sve blagoslove

Zlatko Dalić

Foto: Shutterstock

 

S trojicom prijatelja, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, je u nedjelju ujutro u svome rodnom Livnu zgrabio ruksak i najbitnije stvari pa se pješice uputio na hodočašće do Međugorja. Tri dana pješačenja od ukupno 120 kilometara završili su u utorak navečer, pred Gospinim kipom na Brdu ukazanja.

Izbornik je na Instagramu objavio fotografiju uz poruku: „Tri dana – 120 km. Hvala ti, Majko Božja, za sav blagoslov! U tebe se, Gospodine, uzdam”.

24 sata javlja kako se Zlatko „na ovome dugačkom putu susreo s mnogim obožavateljima i svakome je posvetio nešto vremena. Bilo to fotografijom, autogramom ili razgovorom.”

Inače, Hrvatska nogometna reprezentacija je u rujnu pobijedila Austriju i Dansku te se prvi put plasirala na Final Four Lige nacija, koji ćemo igrati u lipnju sljedeće godine. A prije Lige nacija pred našim je Vatrenima izazov Svjetskog prvenstva u Kataru koje kreće sredinom studenog.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh