Evangelizacija

25. LISTOPADA 2019.

FOTO Večer slavljenja zajednice „Božja pobjeda”: „Zahvalni smo Gospodinu za sve što smo doživjeli u petak!” Pogledajte kako je bilo na trećoj večeri slavljenja u organizaciji "Božje pobjede"!

Foto: Facebook/„Božja pobjeda“

 

U petak, 25. listopada u centru City Plaza u Zagrebu karizmatska zajednica mladih „Božja pobjeda“ održala je večer slavljenja pod nazivom „Svet, svet, svet“. U molitvi i slavljenju Gospodina sudjelovalo je više od 2 000 velikih i malih, i onih najmanjih! U nastavku možete u galeriji fotografija pogledati kako je to izgledalo!

Zahvalni smo Gospodinu za sve što smo doživjeli u petak. Zahvaljujemo Mu za rođenje nove radosti i nade! Za svaki dodir srca i nove donesene odluke. Za svako fizičko ozdravljenje! Za svu Ljubav koju nam je iskazao! ❤

Neposredno nakon koncerta organizatori su na svojoj službenoj stranici na Facebooku napisali:

»Dragi prijatelji,
uz ove predivne fotografije zahvalni smo Gospodinu za sve što smo doživjeli u petak.
Zahvaljujemo Mu na Njegovu susretu i prebivanju sa svakim od nas te večeri! Zahvaljujemo Mu za rođenje nove radosti i nade u tolikim srcima Njegova naroda! Zahvaljujemo Mu za svaki dodir srca i nove donesene odluke. Zahvaljujemo Mu za svako fizičko ozdravljenje! Zahvaljujemo Mu za svu Ljubav koju nam je iskazao! ❤«

»Pohvala (slavljenje) je oblik molitve koja najneposrednije priznaje Boga Bogom. Po njem se Duh sjedinjuje s našim duhom da svjedoči da smo djeca Božja…«

Dok čekamo prve snimke koncerta, poslušajte kratku pouku don Damira Stojića o slavljenju – molitvi hvale i slave – koju je dao nekoliko dana prije same večeri slavljenja.

»Pohvala (slavljenje) je oblik molitve koja najneposrednije priznaje Boga Bogom. Ona ga slavi radi njega samoga, i povrh svega što čini, slavi ga jer ON JEST. To je sudjelovanje u blaženstvu čistih srdaca koja Boga ljube u vjeri prije nego što ga vide u Slavi. Po njem se Duh sjedinjuje s našim duhom da svjedoči da smo djeca Božja, svjedoči za Sina jedinorođenoga u kojem smo posinjeni i po kojem slavimo Oca. Pohvala upotpunjuje druge molitvene oblike i prenosi ih onome koji im je izvor i cilj: „Bog, Otac od kojega je sve, a mi za njega“ (1 Kor 8,6).« (KKC 2639)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh