Zanimljivosti

DJEČJA NEVINOST

FOTO Učiteljica je zamolila učenike 3. razreda da postave pitanje Bogu. Njihova pisma će vas oduševiti, nasmijati, rasplakati… Neka su djeca imala ozbiljna pitanja, poput onog "kako Bog zna da je Bog", neka su davala savjete poput onog da se možda "Kain i Abel ne bi poubijali da je svaki imao svoju sobu", a neka su bila i ozbiljne opaske Bogu, "tražila sam psića ne brata"....

Foto: Twitter


Američka vjeroučiteljica Jean Piglet svojim je trećašima dala zadatak da napišu pitanje za Boga. Kako je objasnila, smatrala je da bi djeca tako dobila jasniji pojam Boga, piše Bored Panda.

i djeca su obavila svoj zadatak, a fotografije pisama postale su internetski hit. Učenici su Bogu postavili brojna pitanja… Neka su imala ozbiljna, poput onog “kako Bog zna da je Bog”, neka su davala savjete poput onog da se možda “Kain i Abel ne bi poubijali da je svaki imao svoju sobu”, a neka su bila i ozbiljne opaske Bogu, “tražila sam psića ne brata”….

“Dragi Bože, vjerujem da je zaista teško voljeti baš sve ljude na ovome svijetu. Nas je samo četvero u obitelji i ja čak ni to ne uspijevam”, napisala je jedna djevojčica.

“Dragi Bože, kako to da nisi izmislio neku novu životinju u zadnje vrijeme, imamo samo ove stare”, pitao je Johny.

“Dragi Bože, obrati pažnju u nedjelju u crkvi, nosit ću svoje nove tenisice”, informirao je jedan dječak Boga.

“Dragi Bože, bio sam na jednom vjenčanju i poljubili su se, u crkvi! Je li to u redu?”, pitao je dječak Neil.

“Dragi Bože zašto je “nedjeljna škola”, nedjeljom. Mislio sam da bi to trebao biti jedan dan za odmor?”, imao je ozbiljno pitanje Tom.

Još pitanja možete pročitati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh