Vijesti

POMOZIMO ZAJEDNO

FOTO U velikom požaru, šesteročlana obitelj ostala bez svega. Svaka je pomoć dobrodošla! Požar se je zbio prošloga petka. Ozlijeđenih, Bogu hvala, nije bilo. Materijalna šteta je velika pa obitelj moli za pomoć 🙏

Foto (ilustracija): epodravina.hr; Ivan Balija


 

U petak, 2. listopada izbio je užasan požar u obiteljskoj kući šesteročlane obitelji u Kozarevcu, u općini Kloštar Podravski (u Koprivničko-riževačkoj županiji), izvještava portal E-podravina. Nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna.

Požar je izbio između 9:40 i 10 sati, u Kozarevcu u Ulici Suhara u boravku obiteljske kuće, a izazvan je najvjerojatnije uslijed dječje igre. U požaru je izgorio dio prostorija. Da je riječ o zbilja velikoj buktinji, svjedoče fotografije.

„Policijski službenici dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i nadležnom centru za socijalnu skrb“, stoji u izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Otac obitelji, Đuro Grijanec, sa suprugom Marijom i četvero djece, moli za bilo kakvu pomoć. Kontaktirati ih možete na broj: 099/414-6007.

Broj računa:

HR 6724120093241010055

Slatinska Banka

Đuro Grijanec

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh