Svjedočanstva

CRKVENO VJENČANJE GLAZBENIKA

FOTO Toni Cetinski nakon sedam godina civilnog braka, svojoj Dubravki izrekao ‘da’ pred Bogom Toni Cetinski posvjedočio je o snazi i važnosti Euharistije ❤

Toni i Dubravka crkveno vjenčanje

Foto: Toni Cetinski, Instagram

Toni Cetinski i Dubravka Cetinski, nakon sedam godina civilnog braka, izrekli su svoje „Da” pred Bogom. Pjevač je na svom Instagramu objavio fotografiju sa suprugom iz crkve Navještenja Blažene Djevice Marije u Opatiji, uz ove riječi:

„Euharistija – hrana snage ljubavi. Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji: ‘Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju’”, poručio je glazbenik.

 

Toni Cetinski ovo je ljeto sudjelovao u Duhovnom kampu koji Molitvena zajednica Srce Isusovo organizira na otoku Pašmanu u franjevačkom samostanu sv. Duje u mjestu Kraj.

Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio je i video i nekoliko fotografija iz kampa.

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh