Duhovnost

18. OŽUJKA

FOTO Snažna godišnja Gospina poruka iz Međugorja Gospa je ostavila poruku cijelom svijetu preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo

Foto: Čitatelj

 

Dana 18. ožujka međugorska vidjelica, Mirjana Dragičević Soldo ima rođendan. To je ujedno i datum na koji prima redovitu godišnju poruku od Gospe. Ali, kako sama Mirjana napominje, poruka na taj datum nema nikakve veze s njenim rođendanom, već upozorava da kad se počnu odvijati stvari zbog kojih je Gospa došla u Međugorje, tada će svijet spoznati važnost ovog datuma 18. ožujka.

Na molitvu krunice u 12.30 sati kod Plavog križa doista se okupilo mnoštvo hodočasnika. Samo ukazanje je započelo u 13,33 sati i trajalo do 13,39 sati. Vidjelica Mirjana primila je ovu poruku za svijet:

„Draga djeco, pozivam vas da kroz molitvu i milosrđe što bolje upoznate moga Sina. Da čista i otvorena srca naučite slušati. Da slušate što vam moj Sin govori da biste duhovno progledali. Da kao jedan Božji narod, u zajedništvu s mojim Sinom, svojim životom svjedočite istinu. Molite, djeco moja, da zajedno s mojim Sinom svoj svojoj braći i sestrama možete donositi samo mir, radost i ljubav. Ja sam s vama i blagoslivljam vas majčinskim blagoslovom.”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh