Svjedočanstva

VIDLJIV UČINAK SAKRAMENTA

FOTO Ove fotografije uslikane su nekoliko minuta prije i poslije krštenja djevojčice; možete li uočiti razliku Otac Gabriel zaključio je objavu poticajem o važnosti krštenja u djetinjstvu: „Pokušajmo što prije krstiti djecu. Nemojte im uskratiti pravo da budu sinovi i kćeri Božje!”

FOTO Ove fotografije uslikane su nekoliko minuta prije i poslije krštenja djevojčice; možete li uočiti razliku

Foto: Gabriel Vila Verde, Facebook

 

Otac Gabriel Vila Verde iz Brazila, kojeg na društvenim mrežama, a posebno putem YouTube kanala, prati mnoštvo vjernika, objavio je na svom Facebook profilu fotografiju malene Marije Flor „prije i poslije krštenja”, ohrabrujući pratitelje da „uoče razliku”.

„Ovo je Maria Flor, kći para, naših prijatelja iz općine Laura de Freitasa, u Bahiji. Prva fotografija snimljena je nekoliko minuta prije početka obreda krštenja. Druga je snimljena nekoliko minuta nakon što je dijete primilo sakrament. Možete li uočiti razliku? Obično je učinak sakramenta u našoj duši nevidljiv, kao što je nevidljiva i milost Božja, ali u slučaju Marije Flor učinak je bio vidljiv i pravo je svjedočanstvo”, napisao je otac Gabriel.

Otac Gabrijel zaključio je objavu poticajem o važnosti krštenja u djetinjstvu: „Pokušajmo što prije krstiti djecu. Nemojte im uskratiti pravo da budu sinovi i kćeri Božje!”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh