Svjedočanstva

KRIŽ U ŠPANJOLSKOM SAMOSTANU

FOTO Nevjerojatna priča iza ovog drvenog križa s raspetim Isusom koji pruža desnu ruku Isusova desna ruka otkinula se i položila u ovaj položaj pored tog čovjeka, i čule su se sljedeće riječi: ‘Ja sam taj koji krv prolijeva ovoj osobi, a ne ti’.

Foto: Facebook Milosrdni Isus

U crkvi unutar samostana Santa Ana i San Jose u Córdobi, u Španjolskoj nalazi se drevni križ s raspetim Isusom koji desnu ruku pruža prema zemlji.

Priča o križu, prenose na Facebook stranici Milosrdni Isus, je sljedeća:

Jednog dana grešnik se ispovijedao svećeniku pod ovim križem. Kada je grešnik ispovijedio vrlo težak zločin, taj svećenik je djelovao vrlo strogo.
Nedugo zatim, ta osoba je opet pala i nakon što je ispovijedao svoje grijehe, svećenik je zaprijetio: ‘Ovo je posljednji put da sam ti oprostio‘.
Prošlo je mnogo mjeseci i taj grešnik je kleknuo pred noge svećenika pod križem i opet molio oprost. Ali tom prilikom svećenik je bio jasan i rekao: ‘Ne igraj se s Bogom, molim te. Ne mogu ti dopustiti da nastaviš griješiti’.

Ali čudo, kada je svećenik odbacio grešnika, iznenada se čula buka s križa. Isusova desna ruka otkinula se i položila u ovaj položaj pored tog čovjeka, i čule su se sljedeće riječi: ‘Ja sam taj koji krv prolijeva ovoj osobi, a ne ti’.

Od tada Isusova desna ruka ostaje u tom položaju, jer poziva svakog čovjeka da zatraži i primi Njegov oprost.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh