Preporučamo

SVETA MISA - NAJVEĆA MILOST I NAJVEĆA MOLITVA

FOTO Ne da vam se na Svetu misu jer je hladno, pada kiša… Pogledajte braću iz Kanade Fr. Ivan Dominik Iličić na Instagramu je podijelio fotografiju kako Kanađani slave Svetu Misu na hladnoći, snijegu, pred crkvom jer zbog mjera ne mogu unutra. Slika bi nam trebala biti ohrabrenje da se, evo u ovoj godini pred nama, odlučimo slaviti Svetu misu, makar nedjeljnu, usprkos svemu i svima

FOTO Ne da vam se na Svetu misu jer je hladno, pada kiša... Pogledajte braću iz Kanade

Foto: Pixabay; Ivan Dominik Iličić, Instagram


 

„Hladno vam je na svetoj misi ili zbog hladnoće ili kiše vam se nekada neda nekad otići na svetu misu? Pogledajte kako ju slave naša braća u Kanadi koja zbog mjera u toj zemlji ne mogu biti unutra u dovoljnom broju pa pristaju biti i vani na snijegu ako treba.

Odluči u novoj godini otići na svaku nedjeljnu svetu misu, ali i češće jer sveta misa je najveća milost i najsnažnija molitva. Ako si propustio otići na svetu misu zbog neopravdanih razloga i zbog toga što ti se nije dalo otići to je potrebno ispovjediti i odlučiti ići redovito nedjeljom i zapovjedanim svetkovinama.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Dominik Iličić (@ivan_dominik_ilicic)

Razumiješ li što se stvarno događa na Misi?

Možda će ti u tome pomoći knjiga „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“autora Josipa Lončara.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh