Foto i video

VEDRO NEBO IMA PREDIVAN BLAGDANSKI ASORTIMAN

FOTO Maštovite igračkice koje će razveseliti svako dijete – kroz igru im ispričajte priču o rođenju Isusa Pod njihovim nebom nema oblaka, samo pregršt maštovitih ručnih radova. Katarina i Danijela ponovno su s nama i to sa zanimljivim blagdanskim igračkama, ali i drugim zanimljivim radovima...

Ove dvije kume, majke devetero djece (deseto na putu 😊), Katarinu i Danijelu već smo upoznali, i njihovi maštoviti ručni radovi su vas oduševili. I moramo vam reći da je pod njihovim nebom i dalje vedro.

Katarina i Danijela uvijek kreiraju nešto novo, pa su nas tako oduševile brojnim prigodnim blagdanskim asortimanom, ali i radovima koji će se zasigurno nositi i u, na primjer babinje, krštenje ili rođendane – tiha knjiga Sveta misa ili lutkice svetaca 🙂

„Izrađujemo po narudžbi kojeg god svetca kupci žele”, kažu nam.

Nama posebno draga je i tiha knjiga – Sveta misa.
„Jedna mama se javila i poslala nam s interneta primjerak na engleskom jeziku i pitala bismo li nešto slično mogle složiti. Bio nam je to izazov koje smo radosno prihvatile. Osmislile smo varijantu na hrvatskom jeziku.”

„Nastojimo slikama prikazati djeci dijelove Svete mise na njima razumljiv način, a dodajući malo više boja i didaktičkih dijelova kako bi djeci bila što zanimljivija.” Da su uspjele, dokazuju i mnoge narudžbe iste.

Kreativni božićni ukrasi/igračke za najmlađe (sviđa se i starijima 🙂 )

Kako je Božić pred nama, trenutačno je aktualan i blagdanski asortiman: adventski kalendari u obliku anđela te kalendari s igračkicama, koje se vješaju na gornji dio kalendara gdje je štalica – na taj način djeca s nestrpljenjem iščekuju svaki dan adventa kako bi novu igračkicu objesila na predviđeno mjesto u štalici i tako na zabavan način pričaju priču o Isusu koji je rođen u štalici. Nakon adventa igračkice se mogu i na bor objesiti.

Tu su i anđeli s imenima djece, ili prezimenom obitelji za vrh bora te adventski vijenci za vrata sa Svetom obitelji, ili zanimljiva knjiga o Isusovom rođenju sa malim likovima Svete obitelji za prst.

 

Maštovito, originalno i zabavno. To je naš dojam njihovih radova, a vi ih možete  pogledati i na njihovoj Facebook stranici, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh