Aktualnosti

PO ZAGOVORU KRALJICE MIRA

FOTO Kuća i Gospin oltarić, koji je svećenik napravio nakon hodočašća u Međugorje, ostale netaknute u požaru kod Zatona U trenutku požara, vatrena stihija je okružila kuću sa sve četiri strane, izgorili su i svi okolni vinogradi i raslinje, a na kraju je kuća i ovaj Gospin oltarić ostao nedirnut kao i Lucijina majka i sin koji su stajali ispred kuće zarobljeni vatrom

Foto: Medjugorje -info (preuzeto uz dopuštenje)

 

Područje oko Šibenika zadesila je katastrofa uzrokovana požarima koji se danima ne smiruju. Iako je trenutačno stanje stabilnije, na terenu su i dalje aktivni požari.

U svoj toj nevolji, medjugorje-info donosi svjedočanstvo o zaštićenoj kući i Gospinoj kapelici, koje su uslijed vatrene stihije koja ih je okružila, ipak ostale netaknute.

Kip iz Međugorja

Naime, obiteljska kuća Lucije Ševerdije koja se nalazi u Zatonu kod Šibenika čudesno je spašena zagovorom Gospe Međugorske, Kraljice MIra.

Kip Kraljice Mira je Lucijin je brat, danas svećenik, karmelićanin Ivan od Milosrdnog Isusa Živković, prije više godina nakon svog pješačkog hodočašća Zaton – Međugorje, donio svojoj kući. Obitelj je iza kuće u dvorištu tako uredila svoje ‘malo Podbrdo’ gdje su često molili.

Kuća, kip, baka i unuk ostali sigurni pod Marijinim plaštom

U trenutku požara, vatrena stihija je okružila kuću sa sve četiri strane, izgorili su i svi okolni vinogradi i raslinje, a na kraju je kuća i ovaj Gospin oltarić ostao nedirnut kao i Lucijina majka i sin koji su stajali ispred kuće zarobljeni vatrom.

Foto: Medjugorje-info

Lucija čvrsto vjeruje da ih je samo Gospa spasila, a upravo se Gospi išla moliti na svom zadnjem hodočašću u Međugorje za 41. godišnjicu ukazanja.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh